Scandinavian Design Factory Kökshandduk styckdetaljer

160 kr
Den här produkten finns i lager

Lär känna delarna på våra vanligaste matdjur lite närmare med denna snygga kökshandduk, och bli en vassare hemmakock! Handduken illustrerar styckningsschema för nöt, gris och lamm. Formgiven av Petra Lundberg för Scandinavian Design Factory. Se även samma motiv på engelska nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% lin 50% bomull
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Svart
Designer
Scandinavian Design Factory
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Scandinavian Design Factory är ett svenskt företag med bas i Stockholm. Varumärket grundades 2008 av Anders Widegren. Formspråket i deras produkter har ofta ett minimalistiskt uttryck och är skapade för att passa en modern livsstil. De handplockar sina formgivare, ...

Läs mer

Scandinavian Design Factory