Ulrika Elovsson Kökshandduk Memory

239 kr
Den här produkten finns i lager

Memory är Klässbols Linneväveris mest exklusiva handduk, designad av Ulrika Elovsson och inspirerad från Japan. Den är vävd i skyttelvävstol av 100% lin och märkt med Bra miljöval. Levereras tvättad, krymp och manglad. Säljs styckvis. Se andra handdukar från Klässbols nedan.

"Två trådar som korsar varandra är utgångspunkt för alla vävda textiliers tillkomst; där börjar min kreativa process. I samarbetet med Klässbols Linneväveri har jag velat återknyta till äldre textila traditioner. Med hjälp av olika tekniker, både high tech och low tech, kan jag tala olika "språk" och berätta olika historier," säger Ulrika om sin skapandeprocess.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
100% linne
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Svart
Designer
Ulrika Elovsson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ulrika Elovsson är född 1974, och har utbildats på Konstfack, Handarbetets Vänners Skola och Kawashima Textile School of Art i Kyoto. Hon är bosatt i Stockholm men är även internationellt verksam. Kollektionen Memory - överkast och kuddar - är ...

Läs mer

Ulrika Elovsson