Kid Falk Kökshandduk Gurka grön

150 kr
Den här produkten finns i lager
Kökshandduk av bomull och linne från illustratören och formgivaren Kid Falk. Motivet är både minimalistiskt och organiskt och tillför naturkänsla där den placeras. Se matchande brickor och glasunderlägg.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% lin 50% bomull
Tvättråd
40°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Grön
Designer
Kid Falk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Illustratören och designern Kid Falk är utbildad på Beckmans Modelinje i Stockholm. Hon är född och uppvuxen i Dalarna och inspirationen kommer från naturen. Som mönsterdesigner har hon jobbat åt H&M, Axfood AB samt tagit fram egna produktserier. Kid ...

Läs mer

Kid Falk