Barolo / Mårtensson Kökshandduk Gåsöga röd

229 kr
Den här produkten finns i lager
Gåsöga är bland de mest kända mönster vi har från den svenska mönstertraditionen och gjordes i samarbete mellan Klässbols linneväveri och Iris Hantverk. Handduken är formgiven av Margot Barolo och Ulrika Mårtensson.

– Vi ville lika med gåsögat och ta med den in till vår tid, göra ett mönster som blinkar till det förflutna med en samtida anda. Mönstret kan te sig enkelt, men har en komplexitet som till och med har utmanat Klässbols vida kunskaper om jacquardens tekniker. Säger Margot Barolo & Ulrika Mårtensson.

Handduken vann ELLE Decoration Swedish Design Awards ”Årets textil 2016”.

Krympmån
Alla angivna storlekar avser otvättad vävnad. Räkna med en krympmån på cirka 5-7% både på längd och bredd i samband med första tvätten.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Linne
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Röd
Designer
Barolo / Mårtensson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Margot Barolo och UIrika Mårtensson driver tillsammans varumärket Brave Production. Med stor omsorg och transparens driver de en egen produktion med föremål. Ambitionen är att tillverka produkterna i ett fåtal fabriker och nära samarbete som ...

Läs mer

Barolo / Mårtensson