Kökshandduk Gåsöga dimgrön

229 kr
Den här produkten finns i lager

Bakgrund: Gåsöga är bland de mest kända mönster vi har från den svenska mönstertraditionen och gjordes i samarbete mellan Klässbols och Iris Hantverk (Margot Barolo och Ulrika Mårtensson) – Tanken var att göra ett mönster som blinkar till det förflutna med en samtida anda.


Mönstret kan te sig enkelt, men har en komplexitet som till och med har utmanat Klässbols vida kunskaper om jacquardens tekniker.” Säger Margot Barolo & Ulrika Mårtensson. Mönstren hamnar slumpmässigt och därför är ingen produkt den andra lik.


Handduken vann ELLE Decoration Swedish Design Awards ”Årets textil 2016”.


Krympmån: Räkna med en krympmån på cirka 5-7% både på längd och bredd i samband med första tvätten.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Linne
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Grön
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.