SE/SEK

Lena Bergström Kökshandduk Bada Intervall

269 kr
Den här produkten finns i lager

Kökshanddukarna i serien Bada är vävda i 100% lin med olika grafiska ytor, marina oregelbundna linjer men också med de karaktäristiska Klässbolsrutorna. Kvaliteten är utvecklad för att vara tunn och lite torr så att vattnet på händerna lätt kan torkas.

Handdukarna är formgivna av Lena Bergström i samarbete med Klässbols Linneväveri. Arbetet med kollektionen har pågått i 1,5 års tid i nära samarbete med mästarvävarna Urban Johansson och Stefan Johansson.

"Det är fantastiskt att få arbeta med dessa erfarna och skickliga hantverkare direkt vid vävstolarna hos Klässbols i Värmland," säger Lena.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
100% linne
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Svartvit
Designer
Lena Bergström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Lena Bergström är en internationellt framgångsrik svensk designer i både glas och textil. Hennes meritförteckning är lång som en metervara och späckad med utmärkelser. "Det genuina hantverket och kvalitetstänkandet som utvecklats i generationer ...

Read More

Lena Bergström