SE/SEK

David Ericsson VOID Watches Klockarmband V03D/PKG ljusgrå

300 kr
Den här produkten finns i lager
Klockarmband av grått kalvskinn som passar till armbandsuret V03D och PKG (urverk 38 mm) från VOID Watches. Kommer utan spännen. Om du ska ersätta ett gammalt klockarmband från VOID Watches kan du använda det gamla spännet.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Mått
Längd 8 + 12,4 cm, bredd 18 mm
Färg
Grå
Designer
David Ericsson VOID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

David Ericsson är utbildad till civilingenjör på KTH i Stockholm, men har sedan examen flyttat fokus till produktdesign. Sedan 2007 bor och arbetar David i Hong Kong. VOID Watches startades 2008 och finns sedan starten i en mängd butiker runt om i världen, bland andra MoMA...

Read More

David Ericsson VOID Watches