SE/SEK

Form Us With Love Klocka TID1 sv 36 sv läder

1 995 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 86 kr/månad
TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.

TID No.1 är ett stilrent och genuint armbandsur formgivet av designerstudion Form Us With Love. Klockan är tillverkad av jonpläterad metall och svart läderarmband. Urtavlan är fräst i rostfritt stål och har ett mycket pålitligt japanskt quartz-urverk. Armbandet träs igenom urtavlan och inga skruvar eller sprintar behövs. Klockan är vattentålig 5 ATM, och har 3 års garanti på fabrikationsfel. Klockarmbandet är tillverkat av läder från Tärnsjö garveri och svarta metalldetaljer.

Specifikationer:
Vattentäthet: 5ATM
Noggrannhet : + - 20 sekund/ månad
Urverk: Japanskt urverk
Boettens tjocklek: 8 mm
Boettens diameter: 33/36/40 mm
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Mått
Ø 36 mm
Färg
Svart
Designer
Form Us With Love
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Form Us With Love är en svensk designstudio som grundades 2005 av Petrus Palmér, John Löfgren och Jonas Pettersson. Namnet kommer från ett felskrivet vykort där "from" blev "form". Sedan starten har studion arbetat utifrån mottot att alla har rätt till ...

Read More

Form Us With Love