Clara von Zweigbergk Klocka TID002 by Clara grön

2 490 kr
Tillfälligt slut i lager online
TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.

TID Canvas 002 är ett stilrent och genuint armbandsur formgivet av Clara von Zweigbergk. Klockan är tillverkad av jonpläterad metall och stickat armband av canvas i olika färger. Urtavlan är fräst i rostfritt stål och har ett mycket pålitligt japanskt quartz-urverk. Armbandet träs igenom urtavlan och inga skruvar eller sprintar behövs. Klockan är vattentålig 5 ATM, och har 3 års garanti på fabrikationsfel.

Specifikationer:
Vattentäthet: 5ATM
Noggrannhet : + - 20 sekund/ månad
Urverk: Japanskt urverk
Boettens tjocklek: 8 mm
Boettens diameter: 36 mm
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Canvas
Mått
Ø 36 mm
Färg
Grön
Designer
Clara von Zweigbergk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Clara von Zweigbergk är formgivare och illustratör, född och uppvuxen i Stockholm. Hon utbildade sig i illustration och grafisk formgivning på Beckmans designhögskola, och fortsatte sedan sina studier på Art Center College of Design, i Pasadena, USA. År 1997 grundade hon Rivieran, en ...

Läs mer

Clara von Zweigbergk