SE/SEK

TID Watches Klocka TID No3 Limited Edition 005 white

995 kr
Den här produkten finns i lager
TID Watches har efter endast några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus på både kvalitet och design. Finns även i svart.

TID Watches Limited Edition 005 “A moment in time”, Inspired by Builders Club är en förlängning av ett kreativt samarbete mellan TID Watches och Builders Club, en London-baserad kreativ studio grundad av Julien Simsäuser och Jonas Hegi.

- Urverk: Miyota 2035 Japansk kvartsrörelse
- Noggrannhet: + - 20 sekunder / månad
- Vattentäthet: 3ATM
- Glas: Mineralglas
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Maxvikt
24 g
Mått
38 mm
Färg
Vit
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TID är ett Stockholmsbaserat klockmärke som grundades år 2012 av Ola E. Bernestål och Petrus Palmér, i samarbete med Jonas Pettersson och John Löfgren från designstudion Form Us with Love. Genom produkter och kreativitet utforskar TID begreppet tid – en...

Read More

TID Watches