SE/SEK

TID Watches Klocka TID No.3 rosa

995 kr
Den här produkten finns i lager
TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.

Efter TID No. 1 och No.2 kommer nu No. 3, en serie färgsprakande klockor med samma högkvalitativa japanska urverk, armband av silikongummi, samt det transparenta materialet TR90 - en lätt men tålig plast som ger klockan en än mer avskalad look. Vattentålig: 3 ATM. Formgiven av Form Us With Love. Materialet TR90 är producerat i Schweiz, klockan som helhet är ihopsatt i Kina.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Mått
Ø 38 mm
Färg
Rosa
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TID är ett Stockholmsbaserat klockmärke som grundades år 2012 av Ola E. Bernestål och Petrus Palmér, i samarbete med Jonas Pettersson och John Löfgren från designstudion Form Us with Love. Genom produkter och kreativitet utforskar TID begreppet tid – en...

Read More

TID Watches