SE/SEK

Klocka Humanium 39L svart

2 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 107 kr/månad
TRIWA x Humanium Metal är gjord av nedsmälta illegala vapen och är framtagen i samarbete med IM, Individuell Människohjälp. När du köper den här klockan går 15% av försäljningen tillbaka till utsatta länder i syfte att ge stöd till drabbade familjer och fortsatt nedrustning.

Klockan är silverfärgad och urtavlan är grå. Urtavlan har visare som visar timmar, minuter, sekunder samt datum. Dom svarta banden är tillverkade i läder och har en justerbar längd samt ett silverfärgat viklås. En förvaringsask medföljer.
- Silverfärgad klocka
- Grå urtavla
- Visar timmar, minuter, sekunder och datum
- Urtavlans diameter : 39 mm
- Vattentålighet : 10 ATM
- Justerbara band
- Förvaringsask medföljer
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Maxvikt
160 g
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.