SE/SEK

Klocka Humanium 39D grön

2 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 107 kr/månad
Humanium Metal klocka från TRIWA är gjord av nedsmälta illegala vapen, i syfte att belysa problematiken med vapenrelaterat våld och samla in pengar till konfliktdrabbade områden. Klockan är framtagen tillsammans med IM, Individuell Människohjälp och för varje såld klocka går 15% tillbaka till hjälporganisationen.

Klockan är framtagen med största respekt för materialets bakgrund och vi fyllt den med referenser för att uppmärksamma och belysa frågan om vapenrelaterat våld.

Boettstorlek: 39 mm
Stil: Klassisk
Urtavlefärg: Mörkgrå
Boettfärg: Rostfritt stål
Familj: Humanium
Band: 20 mm canvas gjord av återvunnen plast
Bandfärg: Olivgrön
Vattentålighet: 5 ATM
Urverk: Miyota 1S13-3H
Färg på spänne: Rostrfritt stål
Ytbehandling: Borstad
Urverkstyp: Kvarts
Sku: Hu39D-CL080912
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Nylon
Maxvikt
160 g
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.