SE/SEK

Klocka Comb-Over senap

995 kr
Den här produkten finns i lager
En klocka från det svenska märket TRIWA. Klockans urtavla föreställer USAs president Donald Trump. Visarna är i form av Donald Trumps frisyr, lång för minuter och kort för timmar. Klockan presenterads först av TRIWA som ett första april skämt, men när designen fick en stor positiv respons följd av en hög efterfråga bestämde sig TRIWA för att producera klockan. Finns med svart och senapsgult nylonarmband.

Namn: Comb-over
Fodral: 38 mm
Modell: Classic
Visare: Perukformade, den långa för minuter, den korta för timmar
Urtavla: Ljusgrå med tryck
Fodral färg: Svart
Armband: 18 mm nylon
Färg på armband: Senapsgult
Rörelse: Miyota GL00
Färg på spänne: svart
Fodralets yta: Blankt
Armbandsmodell: Classic
Rörelsetyp: Quartz
Sku: COMB-CL120101
Sku: COMB-SC120101-18
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Nylon
Maxvikt
120 g
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.