SE/SEK

Klämma Pinch Ek

99 kr
Den här produkten finns i lager
Pinch träklämma från Moebe består av två delar i solid ek och ett enda gummiband i svart. Klämman har ett hål för att kunna hängas på väggen. Använd den för att hänga upp kort, hattar eller inredningsdetaljer på väggen – eller varför inte använda den som en härlig hållare för placeringskort när du dukar upp till fest?

När tiden kommer – förr eller senare gör den det – när gummibandet går av, då går det jättebra att ta ett du har hemma och byta ut det gamla. På så vis får du också möjlighet till att göra den till din egen, till exempel använda ett färgstarkt gummiband.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ek
Mått
H: 21mm, L: 32 mm, B: 8 mm
Färg
Natur
Tillverkningsland
Litauen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.