Kånken No.2 Black Mini

1 299 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 56 kr/månad

Helsvart Mini-version av Kånken No.2, tillverkad av slitstark G-1000 HeavyDuty-väv med detaljer i läder. Justerbara axelremmar som passar både små och stora ryggar. Perfekt för ombytet till förskolan – eller som liten vardagsryggsäck. Vikt 410 g.

Ryggsäckarna från Fjällräven är en samling av nya stjärnor och älskade klassiker, och Fjällräven är utan tvekan det mest kända outdoormärket i Skandinavien. Produkterna är mycket omtyckta för sin höga kvalitet och fina funktionalitet. I Sverige finns till exempel ingen ryggsäck som sålts mer än Kånken.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
65% polyester 35% bomull
Volym
7 l
Mått
BDH 20 x 13 x 29 cm
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.