Lizette Andersson & Sofie Thunman Kaffeadventskalendern 2018

399 kr
Den här produkten finns i lager

Till Kaffekalendern har man valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt, och så har man toppat med några smaksatta favoriter. Här samlas klassisk rostat kaffe med exotiska smaker som kokos och krusbär - perfekt för kaffeälskaren! Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet.

Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Bäst före juni 2019. Kaffesorterna har olika ursprung, men all rostning sker i Sverige.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
23 x 15 x 8 cm
Färg
Grön
Designer
Lizette Andersson & Sofie Thunman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Barndomsvännerna Sofie och Lizette startade företag tillsammans då de kom på idén om att göra en Te-adventskalender. Den första kalendern lanserades 2014 i en mycket liten upplaga, men åren därpå har Te-adventskalendern nått ut till en ...

Läs mer

Lizette Andersson & Sofie Thunman