Lizette Andersson & Sofie Thunman Kaffeadventskalendern 2017

399 kr
Den här produkten finns i lager

Kaffeadventskalendern är precis vad den låter som, en adventskalender med kaffe. Och inte vilket kaffe som helst, utan gokaffe såklart!

Till Kaffekalendern har man valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har man toppat med några smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med smörkola, eller apelsinchoklad? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet.

Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Bäst före juni 2018. Kaffesorterna har olika ursprung, men all rostning sker i Sverige.

Produktdetaljer
Mått
23 x 15 x 8 cm
Designer
Lizette Andersson & Sofie Thunman
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Barndomsvännerna Sofie och Lizette startade företag tillsammans då de kom på idén om att göra en Te-adventskalender. Den första kalendern tillverkades i mycket liten upplaga, men 2015 når Te-adventskalendern ut till en bredare massa. Kalendern ...

Läs mer

Lizette Andersson & Sofie Thunman