SE/SEK

Lizette Andersson & Sofie Thunman Kaffe-adventskalendern ENGELSK

399 kr
Den här produkten finns i lager

Nu kommer kaffeadventskalendern i engelsk upplaga, perfekt för dig som vill ge bort vår svenska tradition till någon annan! All text är på engelska.


Kaffeadventskalendern består av 24 luckor med bryggmalet kaffe. Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe, som du brygger i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. De tjugofyra sorterna varierar från ljusrostat till mörkrostat och allt däremellan. Ursprung, blandningar, rostning och karaktär skiljer kaffesorterna åt. Vi har även toppat Kaffeadventskalendern 2019 med fyra smaksatta favoriter! I Kaffeadventskalendern är cirka tio av sorterna återkommande, medan fjorton av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år.


I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet.

Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Kaffesorterna har olika ursprung, men all rostning sker i Sverige.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
23 x 15 x 8 cm
Färg
Röd
Designer
Lizette Andersson & Sofie Thunman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Barndomsvännerna Sofie och Lizette startade företag tillsammans då de kom på idén om att göra en Te-adventskalender. Den första kalendern lanserades 2014 i en mycket liten upplaga, men åren därpå har Te-adventskalendern nått ut till en ...

Read More

Lizette Andersson & Sofie Thunman