Bosign iPadställ vit

229 kr
Den här produkten finns i lager

Halkfritt och stadigt ställ som passar till alla iPadmodeller, men även till flera andra läsplattor. Stället stödjer skärmen i tre olika lägen och passar perfekt till receptet när du lagar mat eller när du vill ligga kvar i sängen och kolla på tv. Tillverkad i livsmedelssäker blandning av silikon och gummi som är lätt att rengöra.

Formgiven av Harald Hynell för Bosign.

Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Färg
Vit
Designer
Bosign
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Stockholmsbaserade Bosign har inrett hem runt om i världen med genomtänkta designlösningar sedan 1995. Drivna av nyfikenhet har de under åren skapat många funktionella livsstilsprodukter i den skandinaviska designtraditionen. Företaget grundades 1995 av Ulf Bystedt. ...

Läs mer

Bosign