SE/SEK

Gustav Rosén Hyllplan Pythagoras ek

445 kr

401 kr

Den här produkten finns i lager

Pythagoras är ett nytt hyllsystem med många olika kombinationsmöjligheter. Inspirationen kommer från geometrin och de triangelformade konsolerna kan hängas på fyra olika sätt, antingen ovanför eller under hyllplanet. Hyllplanen och konsolerna finns i flera olika utföranden. Perfekt som komplement till dig som gillar de klassiska hyllorna från String. Formgiven av Gustav Rosén för Maze.

Hyllplanet har förborrade hål där du fäster förankring till konsolerna för ökad stabilitet. Hyllplanet är av oljad ekfanér och säljs styckvis. Tillverkad i Sverige. Glöm inte att komplettera med konsoler.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ek
Maxvikt
15 kg
Mått
80 x 20 cm
Designer
Gustav Rosén
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

“Oj, oj, oj!” Det var en känsla av eufori som for igenom kroppen när Gustav Rosén först provade konceptet och såg att det verkligen fungerade och vilka möjligheter det nya konsolsystemet Pythagoras gav. Ett oändligt antal kombinationer och utseenden...

Read More

Gustav Rosén