Nils & Kajsa Strinning Hylla Pocket String blush

1 095 kr
Den här produkten finns i lager
Nu kommer den klassiska pockethyllan i ny färg! String har tillsammans med stylisten Lotta Agaton tagit fram en klassisk rosa färg som går i en varm färgskala och passar perfekt till de övriga färgerna i String Pocket.

String pocket är en snygg vägghylla som passar i de flesta miljöer i ditt hem. String Pocket har två gavlar och tre hyllplan för din förvaring med en maxbelastning på 25 kg per hyllplan. En stilren och luftig hylla som framhäver dina inredningsdetaljer är lätt att skruva fast på väggen.

Hyllan går att kombinera på flera sätt, köper du ett paket får du en hylla. Köper du två paket kan du bygga upp till tre sektioner. Låt din fantasi flöda och bygg din unika String Pockethylla.

Vikt: 5,6 kg


Arkitekten Nisse Strinnings klassiska hyllsystem introducerades redan 1949, men är minst lika populär idag. Här kommer den i ett nytt, mindre format! Hyllan är perfekt att ha CD-skivor, DVD-filmer eller pocketböcker i, men passar minst lika bra som t ex sybehörsförvaring över arbetsbordet eller som kryddhylla i köket.
Läs mer
Produktdetaljer
Designer
Nils & Kajsa Strinning
Mått
Hyllplan: 60x15 cm, Gavlar: 50x13 cm
Färg
Rosa
Material
Träfanér
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Nils "Nisse" Strinning, född 8 december 1917 i Kramfors, död 10 maj 2006, var en svensk arkitekt och formgivare. Tillsammans med sin maka, arkitekten och formgivaren Kajsa Strinning, född 27 januari i Ytterlännäs, död 20 december 2017, blev Strinning ...

Läs mer

Nils & Kajsa Strinning