SE/SEK

Muuto Hylla Mini Stacked M vit

1 295 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 56 kr/månad

Hyllan Mini Stacked är ett väggmodulsystem formgivet av JDS Architects för Muuto. Hyllorna finns i tre olika storlekar och säljs separat. Du väljer själv utförandet och får din egen unika design, anpassat efter dina behov. De olika sektionerna hålls samman med clips, inga skruvar behövs. Ett clip per hylla ingår. Du fäster dem lätt på väggen genom att först skruva fast en list som du sedan hänger hyllan på. Lättare kan det inte bli!

Stacked kommer från danska varumärket Muuto, som arbetar med nyskapande formgivare från hela Skandinavien.

JDS Architects om hyllan:
"Hur är man specifik och generell på en och samma gång? Hyllsystem har en tendens att uppnå det ena eller andra men aldrig både och. Vi valde att dimensionera enheterna baserat på generella mått av saker man vill lagra och visa, samtidigt som enheterna skulle gå att kombinera efter specifika behov och önskemål. Resultatet kan ibland bli en slumpmässig bunt med lådor och ibland ett samordnad rutnät för effektiv lagring, eller båda!"

Hyllorna kommer i följande storlekar:
Small: 16,6 x 33,2 x 26,0 cm
Medium: 33,2 x 33,2 x 26,0 cm
Large: 24,9 x 49,8 x 26,0 cm

Läs mer
Produktdetaljer
Material
MDF
Mått
LBD 33 x 33 x 26 cm
Färg
Vit
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Read More

Muuto