SE/SEK

Hylla Kapitel

1 195 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 52 kr/månad
Kapitel är en bokhylla i pulverlackerat stål anpassad till de olika faserna av en pocketboks livscykel. Produkten har sitt ursprung i den snabba förminskningen av böcker i vår vardag och behovet att stödja de få värdefulla som vi har. Hyllan strävar efter att prioritera läsarens val av böcker, hålla reda på boken som blir läst i nuet och att skapa utrymme för att dela och vidarebefordra.

Kapitel är formgiven av Meimei Montan och tillverkad av Sävar metall i ett samarbete med Företagsinkubatorn eXpression Umeå. UminovaSummer eXpression 2019 är ett projekt som gör det möjligt för unga formgivare att under 6 veckor gå från idé till produkt.

Meimei Montan är en andraårs kandidatelev med stort intresse för att förbättra morgondagens värld genom hållbar, effektiv och estetisk arkitektur och formgivning. Hon har tidigare bott i Shanghai, Peking och Singapore men studerar nu på Umeås Arkitekthögskola. Under sommaren 2019 var hon en av 10 elever som fick chansen att få delta i det intensiva formgivarprogrammet Summer eXpression där deltagare gick från idé till design och försäljning. Meimei har nu som mål att driva sitt eget företag och att formge produkter parallellt med hennes arkitektstudier.

Skötselråd: Torka av med torr trasa vid behov

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
L: 400 x B: 180 x H: 258
Tillverkningsland
Sverige
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.