SE/SEK

Kyuhyung Cho & John Astbury Hylla Beam stor svart

1 045 kr
Den här produkten finns i lager
Vägghyllan Beam från NakNak är med sin enkla stilrena design utmärkt i hemmets alla rum. Den tunna träpanelen som går längs med hyllan döljer väggfästena och ger värme till den kalla metallen. Bakom träet går det att placera foton eller tidningar. Beam är designad av formgivarna Kyuhyung Cho och John Ashbury som är baserade i Stockholm. Finns i två storlekar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Mått
BDH 70 x 20 x 12 cm
Färg
Svart
Designer
Kyuhyung Cho & John Astbury
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Kyuhyung Cho driver sin egen studio i Stockholm, och arbetar med grafisk formgivning, möbel- och textildesign, samt illustration. Han är utbildad på Konstfack i Stockholm och på Konkuk University i Seoul, Sydkorea. Han har ett unikt sätt att tolka sin samtid och ...

Read More

Kyuhyung Cho & John Astbury