SE/SEK

Urbanears Hörlurar Sumpan Tomato

299 kr
Den här produkten finns i lager

Sumpan hörlurar från Urbanears är små in ear-hörlurar med ett fantastiskt stort ljud och djup bas. Hörlurarna är framtagna för att reducera ljud från omgivningen samtidigt som de levererar ett fullskaligt ljudregister, tack vare ventiler fram och bak.

Hörlurarna kommer med mikrofon och fjärrkontroll som är kompatibel med både iPhone och Android smartphone. Liksom alla Urbanears hörlurar har Sumpan textilklädd sladd för att förhindra trassel, vilket förlänger livslängden på sladden. När du inte lyssnar kan du enkelt koppla ihop hörlurarna och hänga dem runt nacken.

Specifikationer:
Impedans: 32 ohm
Känslighet: 101 dB/mW
Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz
Anslutning: 3,5 mm

Läs mer
Produktdetaljer
Sladd
1,2 m
Färg
Röd
Designer
Urbanears
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Urbanears är ett omåttligt populärt svenskt varumärke som under de senaste åren blivit ett välkänt namn i musikbranschen världen över. Urbanears startades av företaget Zound Industries, vilka grundades år 2008 i Stockholm, av åtta ...

Read More

Urbanears