Urbanears Hörlurar Stadion svart

1 000 kr
Den här produkten finns i lager

Nyhet våren 2017 från Urbanears är trådlösa in ear-sporthörluren Stadion. De ultralätta hörlurarna är anpassade för intensiv träning och sitter stadigt tack vare den flexibla sladden i nacken. Hörlurarna är extra tåliga mot svett och är enkela att torka av. Hörlurarna har dessutom detaljer av reflekterande material som gör att du syns ute i mörkret.

Koppla ihop hörlurarna via bluetooth med din mobil och styr sedan musiken via touchpanelen bakpå fästet i nacken. Speltid upp till sju timmar.

Specifikationer:
THD <2% vid 200 Hz och 100 dB SPL
Max SPL 115 dB
Bluetooth 4.0

Produktdetaljer
Färg
Svart
Designer
Urbanears
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Urbanears är ett omåttligt populärt svenskt varumärke som under de senaste åren blivit ett välkänt namn i musikbranschen världen över. Urbanears startades av företaget Zound Industries, vilka grundades år 2008 i Stockholm, av åtta ...

Läs mer

Urbanears