Urbanears Hörlurar Plattan 2 comet green

499 kr
Den här produkten finns i lager

Plattan 2 från Urbanears är en uppdaterad version av den snygga hörluren med innovativa funktioner och riktigt bra ljudkvalitet.

Hörlurarna Plattan från svenska Urbanears är precis vad skandinavisk design handlar om: kvalitet, funktion och nytänkande med klassiskt betoning. Plattan är den perfekta hörluren ur många hänseenden. Den är ihopfällbar och enkel att ta med sig, har ett fantastiskt bra ljud med mikrofon och remote som passar de flesta mobiler på marknaden. Den är kompatibel med iPhone, Blackberry, Nokia, HTC. Plattan har dessutom en extra ”zound plug” som gör att din kompis kan koppla ihop sig med dina hörlurar för att dela samma musik, vilket är perfekt på resan!

Plattan finns i flera färger och är ett säkert val när det gäller att köpa en stilren, prisvärd och bekväm hörlur i skandinavisk tappning.

Specifikationer:
Impedans: 60 ohm
Känslighet: 100 mV @ 1 kHz
Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz
Anslutning: 3,5 mm

Produktdetaljer
Färg
Grön
Designer
Urbanears
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Urbanears är ett omåttligt populärt svenskt varumärke som under de senaste åren blivit ett välkänt namn i musikbranschen världen över. Urbanears startades av företaget Zound Industries, vilka grundades år 2008 i Stockholm, av åtta ...

Läs mer

Urbanears