SE/SEK

Urbanears Högtalare Lotsen Indigo Blue

1 999 kr
Tillfälligt slut i lager online
Lotsen är den senaste högtalar-modellen i Urbanears Connected Speakers. Precis som de större modellerna Baggen och Stammen är det den trådlös högtalare som ger dig friheten att via avancerad WiFi-teknologi spela din favoritmusik från en mängd olika källor så som AirPlay, built-in Chromecast och Spotify Connect. Du kan även streama musik till högtalarna via Bluetooth eller koppla in din musikmaskin på en hederlig gammal AUX-ingång.

Högtalaren låter dig välja mellan två lägen: du kan lyssna på musik i solo-läget när du vill ha musiken i det rum du befinner dig i, eller välja multiroom för att sprida hela ditt hem med välljud. Baggen har en extra rejäl uppsättning frekvenser som erbjuder kraftigt, välbalanserat ljud, med en djup bas och bred frekvens. Perfekt för stora utrymmen så som vardagsrum, uterum och stora öppna ytor.

Via Urbanears Connected-appen byter du snabbt och enkelt mellan dina sju favoritlåtlistor, podcasts eller internetradiostationer.

Glöm svåra inställningar - den här högtalaren har rejäla knappar. Ställ in din musik som på den gamla goda tiden med en enkel vridning och ett tryck.

Som om de teknologin inte vore nog så är Lotsen fantastiskt snygg! Högtalaren är helt klädd i tyg och kommer i en mängd olika färger. Välj den som passar in i ditt hem bäst!

Specifikationer
SPL-frekvensomfång: 60 Hz–20 kHz (±3 dB)
Utgående ljudeffekt: 20 W
Inspänning: 100–240 V, 50–60 Hz
Max toppeffektskapacitet: 38 W
USB-utgång för laddning: 5 VDC, 1 A
Wi-Fi: WPA2, 802.11b/g/n/ac 2,4 GHz/5 GHz med diversitet
Bluetooth: Klassiskt + Lågenergi 4,2 AVRCP + A2DP
AUX 3.5 mm stereoingång
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
20 W
Mått
19,5 x 17 x 11,5 cm
Färg
Blå
Designer
Urbanears
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Urbanears är ett omåttligt populärt svenskt varumärke som under de senaste åren blivit ett välkänt namn i musikbranschen världen över. Urbanears startades av företaget Zound Industries, vilka grundades år 2008 i Stockholm, av åtta ...

Read More

Urbanears