SE/SEK

Högtalare/Lampa Ovo Mini Speaker

1 499 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 65 kr/månad
Praktisk och stilren bärbar högtalare som även funkar som lampa. Mooni Mini Ovo Speaker har skulpterade bågar av trä i Skandinavisk stil. Med en elegant blandning av ett mjukt ljus och trädetaljer kan du via din Bluetooth-enhet strömma musik hemma, i parken eller hos dina vänner. Ta med dig Mooni Mini Ovo Speaker vart du än ska och skapa rätt stämning med både ljud och ljus.

För enklare laddning ladda din högtalare med Moonis trådlöst laddningskit som passar alla Mooni produkter. Säljs separat.

Laddning: Micro USB med trådfri redo
Batteri: 3.7V 2000mAh
Användningstid: 4-12 timmar
Laddningstid: 4-8 timmar
Material: Skugga-LDPE, Base-ABS
Högtalare: 10W högtalare
Läs mer
Produktdetaljer
Maxvikt
1,35 kg
Mått
238mm x 392mm
Färg
Transparent
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.