SE/SEK

Urbanears Hellas bluetooth svart

1 199 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 52 kr/månad

Rejäl hörlur för  träning!

Hellas är Urbanears sporthörlurar för dig som gillar on-ear-konstruktionen med huvudband, men som vill kunna röra dig fritt under träningen utan sladdar. Koppla ihop hörlurarna via bluetooth med din mobil och styr sedan musiken via touchpanelen utanpå öronkåpan. De mjuka mesh-klädda öronkuddarna och huvudbandet är svettåliga och klarar av att bli fuktiga. Och det bästa av allt, både kuddar och huvudband är löstagbara och kan tvättas i tvättmaskin. Hörlurarna har dessutom detaljer av reflekterande material som gör att du syns ute i mörkret.

Nytt med denna hörlur är, förutom att den är trådlös, att den har en swipe-funktion så att du kan byta låt eller kontrollera volymen med ett touchsystem på sidan av hörluren. Du kan på så sätt hantera inkommande samtal med den inbyggda mikrofonen precis som med vilket handsfree som helst, bara att du slipper sladden.

Obs! Första gången du parkopplar hörlurarna så behöver du trycka på touchytan (mitt på den högra luren) ända tills lampan går från ljusblå till mörkblå. Därefter hittar du enheten i din mobil. När hörlurarna varit parkopplade en gång så räcker det att slå på bluetooth på mobilen och sedan sätta på lurarna så hittar enheterna varandra automatiskt.

Batteritiden är 14 timmar vilket gör att du kan lyssna länge innan hörlurarna behöver laddas.

Specifikationer:
Impedans: 60 ohm
Känslighet: 98 dB
Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz

Läs mer
Produktdetaljer
Färg
Svart
Designer
Urbanears
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Urbanears är ett omåttligt populärt svenskt varumärke som under de senaste åren blivit ett välkänt namn i musikbranschen världen över. Urbanears startades av företaget Zound Industries, vilka grundades år 2008 i Stockholm, av åtta ...

Read More

Urbanears