SE/SEK

Mika Tolvanen Hatthylla Catch All svart

1 695 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 73 kr/månad

Hatthyllan Catch All är en hylla för det lilla utrymmet, med många användningsområden. Med sin minimalistiska shoppingvagnsdesign håller den ordning på vantar, mössor, hjälmar och annat smått, samtidigt som den erbjuder ordentligt med plats för galgar undertill. Hyllan går även lika bra att använda som skohylla.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
BHD 80 x 21 x 31,5 cm
Färg
Svart
Designer
Mika Tolvanen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mika Tolvanen är född 1975 i Lieksa i östra Finland. Efter sina studier på Royal College of Art så startade han sin egen verksamhet 2001. Tillsammans med Julie Tolvanen driver han sedan 2015 Studio Tolvanen. Studion har arbetat med flera etablerade varumärken så som Muuto, NakNak och Design ...

Read More

Mika Tolvanen