Hand Cream Thistle Yuzu

119 kr
Den här produkten finns i lager
Organisk bodylotion från svenskt varumärke Under Your Skin som är vårdande och energigivande och som dessutom luktar himmelskt.

Mjölktistels extremt antioxidanta stamceller har utvunnits till ett kraftfullt extrakt som har kombinerats med lyxig, färsk yuzu. Den innehåller även naturliga oljor som sheasmör och solrosolja.

*Alla produkter från Under Your Skin är organiska och tillverkade i Sverige. Plastflaskan är återvinningsbar och gjord av sockerrör.

Storlek: 60ml
Läs mer
Produktdetaljer
Ingredienser
Obs. Innehåller bivax
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.