SE/SEK

M.SAHLBERG jewelry Halsband smält drop

1 295 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 56 kr/månad
Halsband Smält Drop med silverhänge från M.SAHLBERG. Halsbandet är en del av kollektionen Organic Melt där silvret värms, hamras och kyls i omgångar för att få den fina organiska strukturen som gör varje halsband unikt!

-Tillverkade för hand i Stockholm
-100% återvunnet sterlingsilver
-Varje halsband är unikt på grund av dess organiska tillverkningsprocess
-Skötsel: Förvara mörkt och torrt, helst separerat i påsar/askar
Läs mer
Produktdetaljer
Material
100% återvunnet sterlingsilver
Mått
Hänge ca 20 x 30 mm, kedja 45 cm
Färg
Silver
Tillverkningsland
Sverige
Designer
M.SAHLBERG jewelry
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mia Sahlbergs kreativa uttryck är lika varierat som mångsidigt. Under de senaste tio åren har hon gjort parallella resor från kläddesigner, bildkonstnär och stylist till silversmed. Allt sedan Mias första klädkollektion som togs fram i Paris 2007 har hennes...

Read More

M.SAHLBERG jewelry