SE/SEK

Halsband Shirt svart

729 kr
Den här produkten finns i lager
Kort halsband som en krage med mässingsdetaljer. Vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri. Justerbar med tre tryckknappar baktill.

Vi använder svenskt eko vegetabiliskt garvat läder. Läder är ett levande material och påverkas av skötsel och miljö. Läder påverkas till exempel av solljuset, i vilket ljust läder blir mörkare, och mörkt läder blir ljusare.

Till smycket medföljer en liten burk med Leather Protection Cream. Krämen ökar tåligheten mot fläckar och spill, förbättrar slitstyrkan samt bibehåller lädret mjukt och smidigt. Smycket är redan behandlat. Extra kräm appliceras vid behov. Bruksanvisning: Skruva bort nitarna och ta bort silverringen. Skaka/rör om i burken, applicera med en bit mjuk duk/lakan och massera med lätta cirkulerande rörelser. Låt torka. Efterpolera med lätt tryck - gnid ej!

Handgjort i Sverige.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Färg
Svart
Tillverkningsland
Sverige
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.