SE/SEK

Joséphine Perini Stefansson Halsband Salmiak

550 kr
Den här produkten finns i lager
Festligt och tufft långt halsband tillverkat av återvunnen cykelslang och kopparpläterat järn. Idé och design Joséphine Perini Stefansson. Se matchande armband nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Gummi
Mått
Längd ca 80 cm
Färg
Svart
Designer
Joséphine Perini Stefansson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Att ge gamla ting nytt liv är utgångspunkten i Joséphine Perini Stefanssons arbete. Hon utgår ifrån kasserade material och finner nya lösningar. Hennes smycken Salmiak är gjorda av cykelslang vilket är ett av hennes favoritmaterial. Miljö och ...

Read More

Joséphine Perini Stefansson