SE/SEK

Julia Nielsen / Hippstory Halsband Puzzle/Tutti frutti

495 kr
Den här produkten finns i lager
Designad i Sverige av Julia Nielsen. Handritat mönster, sedan datorritat och printat på björkträ. Designade och tillverkade på Öland och Gotland.

FSC-märkt trä, fanér pressad i en miljövänlig process. Trädelarna är tillverkade i Sverige och Tyskland. Smycket är samanställt på Gotland.

Skötselråd: Håll borta från fukt och vatten, förvara i sluten förpackning ensam, Putsa mässingsskenan med medföljande impregnerad duk när den mörknar, så blir den ljus och glänsande igen. För max effekt kan du först putsa mässingen försiktigt med ett fint sandpapper. Obs! Sandpappra inte kedjan, då försvinner guldpläteringen.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Maxvikt
11g
Mått
halvmåne: 80x29x3mm kedja: 45cm
Färg
Mönstrad
Tillverkningsland
Sverige och Tyskland
Designer
Julia Nielsen / Hippstory
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Julia Nielsen har varit verksam produkt-formgivare sedan 2003 då hon började sälja örhängen gjorda av överblivna läderbitar från Brick Lanes lädermanufakturer på Spitalfields marknad i London. Sedan dess har företaget Hippstory designat ...

Read More

Julia Nielsen / Hippstory