by Wirth Hållare hushållspapper

439 kr
Den här produkten finns i lager

Pappershållare för hurhållspapper, designad och producerad i Danmark, av FSC-märkt nordisk ek samt högkvalitativt kärnläder. Formgiven av Signe Wirth Engelund för danska Wirth.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ek
Mått
Ø 12,5 cm, höjd 30 cm
Designer
by Wirth
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Efter 20 år i modebranchen som designer och herrekipering startade Signe Wirth Engelund 2011 varumärket by Wirth tillsammans med sin man, art director Sune Wirth Engelund. Visionen är att arbeta med hållbar design, med längre livstid är i modebranschen. by Wirth ...

Läs mer

by Wirth