Björn Dahlström Gungkanin Playsam vit

1 595 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 69 kr/månad

Björn Dahlströms prisbelönta gungkanin är en favorit bland både barn och vuxna med sin lekvänliga former och stilrena uttryck. Gungkaninen är en mycket populär designklassiker och har vunnit det prestigefyllda priset Utmärkt Svensk Form. Formgiven för Playsam.

Gungkaninen är tillverkad av lackerad trä, och med öron av läder. Testad och godkänd för barn över 15 månader. Finns i svart och vitt.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Maxvikt
7 kg
Mått
148 x 120 cm, sitthöjd 30 cm
Färg
Vit
Designer
Björn Dahlström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Björn Dahlström är en av Sveriges främsta möbel- och industriformgivare. Hans produktdesign är både estetiskt tilltalande och funktionell, och utmärks ofta av mjuka, grundläggande former. Bland Björn Dahlströms uppdragsgivare kan nämnas ...

Läs mer

Björn Dahlström