Björn Sundelin Gungelefanten Gungel natur

895 kr
Den här produkten finns i lager

Gungelefanten är 2017 års prisbelönta gung"häst"!

Formgivare Björn Sundelins ambition med projektet var att skapa en annorlunda gunghäst som både skulle vara enkelt för användaren att sammanfoga, men även att tillverka. Samtidigt skulle det vara en gunghäst som skulle kunna stå framme utan att behöva städas undan vid besök.

- Jag strävade efter en enkelhet i såväl form som i konstruktion och funktion och resultatet blev en gungelefant i björkplywood. Konstruktionen bygger på halvt i halvt och låser sig själv när man sammanfogat den, säger Björn Sundelin.

För tredje året i rad har Uppsala Stadsmission arrangerat Designpriset för att ge nya formgivare möjlighet att få ut sina ideer på marknaden. I år är det alltså Gungel som fått den prestigefyllda utmärkelsen.

Utmärkelsen innebär att Gungel tillverkas hos Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen, vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatta livssituationer.

Produktdetaljer
Material
Björk
Mått
LBH 70 x 60 x 50 cm
Färg
Natur
Designer
Björn Sundelin
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Formgivaren Björn Sundelin växte upp på en gård utanför Örnsköldsvik. Redan i tidig ålder byggde han tillsammans med sin bror egna leksaker och utforskade ständigt nya sätt att hitta lösningar till behov. Inget var omöjligt. En ...

Läs mer

Björn Sundelin