Anton Stenfors Lillagunga Gunga ek/svart

1 529 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 66 kr/månad

Gungan är en tidlös produkt som utgör en fin inredningsdetalj i varje hem. Den här gedigna gungan är tillverkad i Finland och har en patenterad mekanism för att fästa och justera repens längd, vilken gör gungan säker och enkel att använda. Sitsens urgröpta skåror ökar bekvämligheten och hindrar användaren från att glida av gungan.

Gungsits av lackad ek, rep av polypropylen. Passar för åldern 3-14 år. Maxvikt 60 kg. Rekommenderas främst för inomhus- samt terassbruk för att förlänga livslängden, men fungerar även utomhus på en skyddad plats.

Produktdetaljer
Material
Ek
Maxvikt
60 kg
Färg
Svart
Designer
Anton Stenfors Lillagunga
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Anton Stenfors är självlärd designer och grundare av företaget Lillagunga. Stenfors grundade Lillagunga år 2013 och jobbar sedan starten som formgivare för alla företagets produkter. Idén till företaget föddes när Stenfors försökte ...

Läs mer

Anton Stenfors Lillagunga