SE/SEK

Aveva Grytunderlägg Ull Helgrå

229 kr
Den här produkten finns i lager
Mjukt och robust smuts- och värmeavvisande grytunderlägg av 100% ull som både skyddar och dekorerar bordet. Ögla för upphängning. Är lika snygg att ha hängande på väggen.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ull
Tvättråd
Handtvätt
Mått
Ø 17 cm
Färg
Grå
Designer
Aveva
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Aveva Design gör det de älskar så länge som de gläds åt det vi gör. Det var så det startade 2011 och vad som får dem att fortsätta. "Vi älskar färg, material, funktion, harmoni och estetik. Men det viktigaste, vi älskar den ...

Read More

Aveva