Iris hantverk Grytlapp stickad vit

240 kr
Den här produkten finns i lager

Handstickad grytlapp formgiven av Margot Barolo för Iris hantverk. Fungerar också som grytunderlägg. Två personer stickar grytlapparna och de får fram ca 200 st per månad. Grytlapparna kan variera något i utförande eftersom de tillverkas helt för hand. Lin och bomull.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% lin 50% bomull
Tvättråd
60°
Färg
Vit
Designer
Iris hantverk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

I slutet av 1800-talet startades ett litet borstbinderi i Stockholm. Verksamheten fick namnet Iris hantverk, och de specialiserade sig på att ta fram vackra bruksföremål för hemmet. Satsningen var lyckad, efterfrågan blev stor och rörelsen växte snabbt. Precis ...

Läs mer

Iris hantverk