SE/SEK

Marianne Westman Grytlapp Picknick

119 kr

60 kr

Tillfälligt slut i lager online
Marianne Westmans klassiska picknickmotiv från 50-talet fick år 2010 nytt liv då Almedahls åter tog upp produktion av mönstret. Grytlappen är kraftigt vadderad och ordentligt tilltagen så att du säkert kan hantera varma föremål utan att bränna dig.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
40°
Färg
Mönstrad
Designer
Marianne Westman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Marianne Westman började som 18-åring på Konstfacks keramiklinje i Stockholm och studerade för Edgar Böckman. Efter det handplockades hon av porslinsfabriken Rörstrand för en provanställning som senare blev permanent. Hon var anställd hos Rörstrand...

Read More

Marianne Westman