SE/SEK

Menu Golvspegel Norm vit

5 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 234 kr/månad

Norm golvspegel från Menu, formgiven av Norm Architects. Inred ditt badrum eller klädkammare med en ren och skär spegel med vackra detaljer. Låt den stå lutad mot väggen eller häng upp den på väggen. Ramen runt om spegeln är pulverlackerad aluminium i vitt.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Mått
170 x 60 cm, djup 3,5 cm
Färg
Vit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Read More

Menu