SE/SEK

Malin Lundmark Golvlampa Koster 60 svart

2 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 107 kr/månad
Golvlampa designad av Malin Lundmark för Globen Lighting. Koster är en grafisk lampa som är IP44-klassad, vilket innebär att den tål vattenskvättar samt är tät mot större partiklar så som sandkorn. Därav lämpar den sig väl utomhus och bidrar till en magisk stämning med skuggspelet som uppstår när ljuskällan tänds och riktas ner mot marken. Koster fungerar både som en piedestal med avlastningsyta och som sittpall då den klarar av en vikt upp till 85 kg. Lampan är gjord av svart metall och har en 500 cm lång svart utomhuskabel som tål -40°C.

Kan användas både inom- och utomhus.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Sladd
500 cm
Glödlampa
Integrerad LED 3W
Maxvikt
85 kg
Mått
Bottendiameter 38 cm, höjd 60 cm
Färg
Svart
Tillverkningsland
Kina
Designer
Malin Lundmark
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Malin Lundmark designar funktionella produkter med en poetisk och lekfull inställning 
där vardagen kombineras med nya tekniker och oväntade möten. "Den kreativa processen ser lite olika ut från tid till tid. Ibland är det en mer traditionell process, jag ...

Read More

Malin Lundmark