Goklad Jordgubb Bara För

99 kr
Tillfälligt slut i lager online
Goklad är en perfekt överraskning att skicka till någon! Mer än ett vykort, mindre än en blomsterbukett. Fyll i kryssrutorna redan nu, digitalt, så skickar vi Gokladen direkt till din vän om du vill. Vi lovar att skriva vårt finaste! Vem vill du skicka en Goklad Tack till? Goklad Bara för har jordgubbsrippel på toppen av den ljusa chokladen.

Goklad är dessutom helt vegansk och tillverkas för hand hos Suseå Choklad i Falkenberg, hur bra? En del av vinsten går till Ung Cancers verksmhet. Ung Cancer stöttar alla de unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Choklad
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.