SE/SEK

Glödlampa LED Edison E27

229 kr
Den här produkten finns i lager

Serien Elect är en ny serie glödlampor framtagen att ersätta de populära glödtrådsglödlamporna. LED har under de senaste åren utvecklats och blivit väldigt likt den traditionella glödlampan. LED Filament-stavarna ersätter glödtråden och ger ett varmt och mjukt sken. Samma känsla men med LED-lampans fördelar som ger lägre energiförbrukning och längre livslängd.

Den här glödlampan passar perfekt till lampor och armaturer med synlig ljuskälla, och ger intrycket av ett elektroniskt stearinljus.

Brinntid ca 25000 timmar. Dimbar. Energiklass A+.

Läs mer
Produktdetaljer
Glödlampa
2,5 W / E27
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.