SE/SEK

Glaskupa Dear Memories

3 800 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 162 kr/månad
Glaskupor av handblåst glas på en bricka av marmor, perfekt för små prydnader. Kuporna mäter 19 x 9,5 cm, 13 x 9,5 cm resp. 11,5 x 8 cm. Glaskuporna formgavs och tillverkades av Celine Strömbäck år 2017 under Summer eXpression, ett projekt i Umeå som verkar för att synliggöra, utveckla och sammanföra unga kreatörer med regionala hantverkare.

Kuriosa: tillsammans med Lisa Lindh formgav Celine Strömbäck piedestalen Unit som ett projekt på Beckmans designhögskola. Unit är numera en storsäljare på Designtorget!

Uminova eXpression grundades hösten 2014 i syfte att hjälpa kreativa talanger att förverkliga sina idéer och bygga nya företag i världsklass.

Designtorget presenterar här stolt fyra av 2017 års deltagare. Produkterna säljs i en mycket begränsad upplaga mellan 29/8 - 30/9 2018, i vår flaggskeppsbutik på Kulturhuset i Stockholm, samt online.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Bricka 25 x 23 cm
Färg
Transparent
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.