SE/SEK

Navet Stockholm Glaskupa Bubble smoke

2 100 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 90 kr/månad
Fantastiska glaskupor till lilla Clamp Tray är nu här! De görs hantverksmässigt utanför Stockholm, av returglas i en ugn som drivs av spillgaser från en avfallsstation. Ingen kupa är den andra lik.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Färg
Grå
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Navet Stockholm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Navet är ett stockholmsbaserat designkollektiv som sedan starten 2011 drivs av en grupp formgivare och vänner. De arbetar med både inredning och design, men besitter även stor expertis inom eventplanering. I maj 2012 arrangerade Navet ett event som i sig även var ett ...

Read More

Navet Stockholm